Oglądał ktoś z Was tę produkcję? Pierwszy film o środowisku kibiców angielskich, pseudokibiców.
Opis: Film brytyjskiej korporacji BBC ukazuje zamknięty świat kibiców piłkarskich. W świat ten, celem walki z przestępczością, próbuje wkroczyć grupka policjantów. Są oni zmuszeni sami stać się agresywnymi kibicami. Nie wszyscy z nich pozostaną na wskutek przeżytych doświadczeń już tacy sami.
"...Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli. Myślą to co pomyśleć powinni, oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."
Po prostu nie wiem czy warto ściągać. A dla zainteresowanych bonus
"...Połowa ludzi dookoła to statyści. Wypełniają przestrzeń nie posiadając myśli. Myślą to co pomyśleć powinni, oni boją się że ktoś przemyśli ich pomysły..."
1161426660000
pawiel
Wysłana - 21 października 2006 12:56
Słyszałem o tym filmie kilka lat temu, ale nie miałem okazji obejrzeć. Podobno bije na głowę FF, nie wspominając już o GSH.
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1161440159000
KMLMLR
Wysłana - 23 listopada 2006 12:58
słyszalem coś o tym filmie niewiem czasem czy po polsku to nie jest Tożsamość ściągmne bo napeno warto, a tak a propo słyszał ktoś o filmie gdzie kibice As Roma jada na wyjazd bardzo stary film ale ponoć warty do obejrzenia jak ktoś coś wie na ten temat więcej to niechh da znać elo
"Nie trzeba być dużym , wygrywają mali..."
1164283088000
seven-
Wysłana - 23 listopada 2006 18:05
KMLMLR masz jeszcze jakies informacje na temat tego filmu?
Jak kochać to księżniczki, jak kraść to miliony.
1164301530000
bodymaker
Wysłana - 23 listopada 2006 20:37
oglądałem film "Undercover" ... warto obejrzeć Fajnie pokazana jest transformacja głównego bohatera.